GIDA GÜVENLİĞİ VE KALİTE POLİTİKAMIZ
- Yasalara, mevzuatlara, helal üretim koşullarına ve etik ilkelere riayet etmek,
- Personelinin haklarını koruma sorumluluğu taşımak,
- Çiftlikten sofraya ISO 9001, ISO 22000, ISO 14001 ve OIC/SMIIC 1:2019 Helal Gıda için Genel Gereklilikler standartlarının şartlarını uygulayarak iç ve dış tüm paydaşların sürekli gelişmelerini, bilinçlenmelerini sağlamak ve gıda güvenliği kültürü bilincini arttırmak,
- OIC/SMIIC 1:2019 Standartlarını sağlamak tedarikçiden son ürüne kadar tesis içi ve sevkiyat sürecinde helal üretim kurallarını uygulamak ve uygulatmak.
- Çevreyi ve doğayı korumak için doğal kaynakları verimli ve sürdürülebilir kullanmak, çevre sağlığını tehdit edecek unsurları barındırmayacak koşullar oluşturmak , çevre koruma bilinci ve sorunun kaynağında önlenmesi ile hareket eden bir yönetim anlayışı içinde olmak,
- İş kazalarının ve meslek hastalıklarının önlenmesi için gerekli tedbirlerin belirleyerek uygulatmayı , sağlıklı ve güvenli bir çalışma ortamı için uygun ekipmanları kullanmayı , iş sağlıgı ve güvenliği kültürü oluşturmayı ve sürdürülebilirliğini sağlamayı,iş sağlığı ve güvenliği konusunda yasal yükümlülükleri , ilgili standartları ve şartları karşılamayı sağlamak.
- Doğruluk ve dürüstlüğü ilke edinmiş, işini seven ve gelişmemize katkı sağlayan çalışanlarımıza uygun çalışma ortamı sağlamak,
- Modern üretim tesisimizde sürekli revizyonlarla teknolojik cihaz ve makine yatırımlarını yapmak ve ArGe çalışmalarını desteklemek,
- Sağlıklı, güvenli ve lezzetli ürünlerle müşterilerimizin güvenini ve memnuniyetini sağlamak,
- Tüm faaliyetlerinde sürdürülebilirliği ilke edinerek sektörümüzde tercih edilen bir kuruluş olmak,
Amacımız ve taahhüdümüzdür.
Son Yorumlar