SEMERCİOĞLU GRUP

GIDA GÜVENLİĞİ VE KALİTE POLİTİKAMIZ

  • Yasalara, mevzuatlara, helal üretim koşullarına ve etik ilkelere riayet etmek,
  • Personelinin haklarını koruma sorumluluğu taşımak,
  • Çiftlikten sofraya ISO 9001, ISO 22000, ISO 14001  ve OIC/SMIIC 1:2019  Helal Gıda için Genel Gereklilikler standartlarının şartlarını uygulayarak iç ve dış tüm paydaşların sürekli gelişmelerini, bilinçlenmelerini sağlamak ve gıda güvenliği kültürü bilincini arttırmak,
  • OIC/SMIIC 1:2019 Standartlarını sağlamak tedarikçiden son ürüne kadar tesis içi ve sevkiyat sürecinde helal üretim kurallarını uygulamak ve uygulatmak.
  • Çevreyi ve doğayı korumak için doğal kaynakları verimli ve sürdürülebilir kullanmak, çevre sağlığını tehdit edecek unsurları barındırmayacak koşullar oluşturmak , çevre koruma bilinci ve sorunun kaynağında önlenmesi ile hareket eden bir yönetim anlayışı içinde olmak,
  • İş kazalarının ve meslek hastalıklarının önlenmesi için gerekli tedbirlerin belirleyerek uygulatmayı , sağlıklı ve güvenli bir çalışma ortamı için uygun ekipmanları kullanmayı , iş sağlıgı ve güvenliği kültürü oluşturmayı ve sürdürülebilirliğini sağlamayı,iş sağlığı ve güvenliği konusunda yasal yükümlülükleri , ilgili standartları ve şartları karşılamayı sağlamak.
  • Doğruluk ve dürüstlüğü ilke edinmiş, işini seven ve gelişmemize katkı sağlayan çalışanlarımıza uygun çalışma ortamı sağlamak,
  • Modern üretim tesisimizde sürekli revizyonlarla teknolojik cihaz ve makine yatırımlarını yapmak ve ArGe çalışmalarını desteklemek,
  • Sağlıklı, güvenli ve lezzetli ürünlerle müşterilerimizin güvenini ve memnuniyetini sağlamak,
  • Tüm faaliyetlerinde sürdürülebilirliği ilke edinerek sektörümüzde tercih edilen bir kuruluş olmak,

 

Amacımız ve taahhüdümüzdür.

 

  • image
  • image
  • image
  • image
  • image